logo mali
vvv

... and I did it my way...

Movie5
3
2
aa

NAJAM I PRODAJA KONTEJNERA

Porastom ulaganja u građevinarstvo i izvođenja radova u visokogradnji i niskogradnji na području Republike Hrvatske te uslijed povečane potražnje za najmom i kupoprodajom uredskih-stambenih i skladišniš-brodskih kontejnera te uslugu dovoza, postavljanja i odvoza nakon isteka najma uvjerilo se već više renomiranih građevinskih firmi na području Zagrebačke županije te cijele Republike Hrvatske.
 
Uvjete i cijene najma kontejnera, bilo uredskih ili skladišnih, moguće je korigirati s obzirom
na posebne zahtjeve (duljina trajanja najma, tip kontejnera i sl.), a prije samog davanja kontejnera u najam, između najmodavca i najmoprimca se sastavlja Ugovor o najmu kontejnera.
 
UREDSKI KONTEJNERI
Posjedujemo ih ukupno 15, svi proizvođača “JEDINSTVO KRAPINA”, god. proizvodnje od
2003. do 2007. god.. Veličine su 20´ (6058x2438x2591 mm), termoizolirani, opremljeni sa dva PVC prozora sa roletama, ulaznim vratima dim. 200x80 cm, elektroinstalacijom (tri utičnice,rasvjeta, priprema za uzemljenje). Tri kontejnera su opremljena i klima uređajima. Idealni su za poslovanje u svim vremenskim uvijetima zbog izolacije.
 
SKLADIŠNI KONTAJNERI
Posjedujemo više vrsta i veličina
-20´ DRY BOX (6058x2438x2591 mm, težine 2.300 kg),
-40´ DRY BOX (12192x2438x2591 mm- težine 3.800 kg),
-40´ HIGH CUBE (težine 4.200 kg).
 
Radi se o brodskim kontejnerima, čija je konstrukcija sastavljena od čeličnih profila, a oplata od
čeličnog lima, dok je jedna bočna strana u cijelosti predviđena za ulazna vrata, tako da su idealniza pohranu i skladištenje razne robe, alata, građevinske opreme i sl.
 
Posebno naglašavamo da se uredski kontejneri isključivo iznajmljuju, a ukoliko je stranka zainteresirana za kupnju skladišnog kontejnera bilo koje veličine, istog nabavljamo u što kraćem roku od svojih dobavljača te ga dostavljamo FRANCO kupcu, u skladu sa njegovim željama i potrebama.
[O NAMA] [VOZNI PARK] [KONTEJNERI] [REF. LISTA] [TEAM BUILDING] [KONTAKT]